Κύπελλο Ποδοσφαίρου Κύπρου
1962-2016

Φέτος, με περηφάνια, η Coca-Cola ολοκληρώνει 54 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπριακού Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Το Κύπελλο, αναπόσπαστο πλέον μέρος της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Κύπρου, χορηγείται από την Coca-Cola ήδη από το 1962, ενώ στις 24 Νοεμβρίου 1992, μετονομάζεται σε Κύπελλο Coca-Cola. H ιδιαίτερη αυτή σχέση, μεταξύ του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και του κατεξοχήν ποδοσφαιρικού αναψυκτικού, είναι ίσως η μακροβιότερη στον χώρο, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη. Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και κατά την επόμενη τριετία.

Το Κύπελλο Coca-Cola αρχίζει κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Μάιο, με συμμετοχή από όλες τις ομάδες και τις κατηγορίες. Κάθε τελικός είναι μια ξεχωριστή γιορτή και η κατάκτηση του Κυπέλλου χαρίζει δόξα στον νικητή. 

Σ’ αυτή τη χρονική διαδρομή, η Coca-Cola συνέδεσε το όνομά της και στήριξε, με κάθε δυνατό τρόπο, το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δημιούργησε μια σχέση που ταυτίστηκε με τα έντονα συναισθήματα και τους πανηγυρισμούς που εξελίσσονται καθημερινά στα κυπριακά γήπεδα. Η ιστορική αναδρομή των 54 χρόνων που μας πέρασαν, μεταφέρει αξέχαστες και μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής «αριστείας» και πάθους με έναν κοινό παρονομαστή, το κόκκινο χρώμα. Το μόνο χρώμα σε κάθε γήπεδο που το νιώθουν όλοι «δικό τους».

Επικοινωνία | Νέα & Μ.Μ.Ε | Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης
Designed by DeLeMa / Developed by com2go