Κύπελλο Ποδοσφαίρου Κύπρου
1962-2016

 

Λευκωσία, 23 Φεβρουαρίου 2012

 

Νέα συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων για
τα 50 χρόνια Κύπελλο
Coca-Cola!

H Α/φοί Λανίτης δημιουργεί νέα σειρά συλλεκτικών γραμματοσήμων αφιερωμένων στα 50 χρόνια χορηγίας του Κυπέλλου Coca-Cola.

 

Η Coca-Cola, σταθερός συμπαραστάτης του κυπριακού αθλητισμού, φέτος γιορτάζει την επέτειο των 50 χρόνων χορηγίας του Κυπέλλου Coca-Cola και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει τη νέα, σειρά συλλεκτικών γραμματοσήμων που δημιούργησε αποκλειστικά για την επέτειο. Τα δύο νέα συλλεκτικά γραμματόσημα απεικονίζουν χαρακτηριστικές ποδοσφαιρικές στιγμές μιας παλαιότερης αλλά καθόλου ξεχασμένης, ρομαντικής εποχής από το Κύπελλο Coca-Cola.

ΑΠΟΕΛ – ΑΛΚΗ μια μάχη με σκορ 6-0

Το πρώτο γραμματόσημο είναι εμπνευσμένο από τον τελικό Κύπέλλου Coca-Cola που έγινε στις  27/6/1976 στο Τσίρειο Στάδιο. Οι ομάδες ΑΠΟΕΛ και ΑΛΚΗ έδωσαν μάχη για να αποκτήσουν το τρόπαιο. Το τελικό σκορ ήταν 6-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Στο γραμματόσημο φαίνεται ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Αντρέας Στυλιανού να σηκώνει το πολυπόθητο τρόπαιο και να αποθεώνεται από δεκάδες οπαδούς της ομάδας του.                           

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 44 χρόνια πριν

Το δεύτερο γραμματόσημο γυρνάει 44 χρόνια πίσω και φωτογραφίζει τον αγώνα Κυπέλλου Coca-Cola ανάμεσα στον ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ και την ΟΜΟΝΟΙΑ την αγωνιστική χρονιά 1968-1969.

 

Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοι Λανίτη αρχίζει το 1962. Από τις 24 Νοεμβρίου του 1992 μετονομάστηκε σε Κύπελλο Coca-Cola. Η στήριξη της A/φοι Λανίτη στο κυπριακό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και για τα επόμενα τρία χρόνια. Αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στο χώρο του ποδοσφαίρου όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και την Ευρώπη.

Η Κύπρος είναι ιστορικό μέρος μιας μεγάλης κληρονομιάς, καθώς η Coca-Cola αποτελεί διεθνώς το κατεξοχήν ποδοσφαιρικό αναψυκτικό γιατί βρίσκεται δίπλα σε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Φέτος, η Coca-Cola είναι ο επίσημος χορηγός του UEFA Euro 2012™, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου στη Βαρσοβία (Πολωνία) και το Κίεβο (Ουκρανία).

Επικοινωνία | Νέα & Μ.Μ.Ε | Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης
Designed by DeLeMa / Developed by com2go