Κύπελλο Ποδοσφαίρου Κύπρου
1962-2016

Λευκωσία, 24 Aπριλίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τελικός Κυπέλλου Coca-Cola Γ΄- Δ΄ Κατηγορίας περιόδου 2014 – 2015, στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου, με διαγωνιζόμενα σωματεία αυτά της ΠΑΕΕΚ και του Ακρίτα.

Έναρξη στον αγώνα έδωσαν οι μαζορέτες Λεμεσού με εντυπωσιακές χορογραφίες, στην παρουσία 600 και πλέον φίλων του ποδόσφαιρου. Ο αγώνας έληξε με 1-0 υπέρ της ΠΑΕΕΚ, σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που έδωσε για ακόμη μια χρονιά η Coca – Cola.

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας ενώ έκλεισε με την εντυπωσιακή απονομή του τροπαίου στον νικητή. Οι εκπρόσωποι της ΚΟΠ ευχαρίστησαν τον χορηγό Coca – Cola, για τη στήριξη που προσφέρει στο ποδόσφαιρο και στο Κύπελλο, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές για τα Κυπριακά Σωματεία αλλά και τις ομάδες.

Η χορηγία του Κυπέλου Κύπρου από την Coca-Cola ξεκίνησε το 1962 και αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη!

 

Σχετικά με το Σύστημα της  Coca-Cola στην Κύπρο


Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500 εμπορικά σήματα και περισσότερα από 3.500 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών (ανθρακούχων ποτών, χυμών και φρουτοποτών, εμφιαλωμένου νερού, καθώς και έτοιμου [ready-to-drink] καφέ και τσαγιού). Μαζί με την Coca-Cola, που αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο εμπορικό σήμα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 16 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola Light/Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Vitamin water, Powerade, Minute Maid, Simply Georgia και DelValle. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα. Η The Coca-Cola Company δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ως «Σύστημα», σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της (300 εμφιαλωτές παγκοσμίως), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή / εμφιάλωση, καθώς και για την πώληση / φυσική διανομή των προϊόντων της.

Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Α/φοί Λανίτη που, μαζί με την Coca-Cola, αποτελούν το «Σύστημα» της Coca-Cola. Η Αφοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 70 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic Bottling Corporation, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Αφοί Λανίτη παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea (κοινοπραξία με Nestle), τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe (κοινοπραξία με illy), τα mixers Schweppes),  καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα φυσικό νερό ΚΥΚΚΟΣ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ και τα ενεργειακά ποτά Monster, ενώ διανέμει τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas και τα πατατάκια Τσακίρης.

Επικοινωνία | Νέα & Μ.Μ.Ε | Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης
Designed by DeLeMa / Developed by com2go