Κύπελλο Ποδοσφαίρου Κύπρου
1962-2016

Λευκωσία, 28  Μαΐου 2015

Με μια εντυπωσιακή έκπληξη από τη χορηγό Coca-Cola, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ στον 53ο τελικό Κυπέλλου. Με αφορμή, τα εκατοντάχρονα του θρυλικού και αγαπημένου μπουκαλιού της, η Coca-Cola, έδωσε στον τελικό την αρμόζουσα εορταστική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου όπου 100 χορεύτριες ανέβασαν τους παλμούς των φιλάθλων στα ύψη.

Νικητής του 53ου τελικού Κυπέλλου Coca-Cola και της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής στην Κύπρο για το 2015 αναδείχθηκε, για ακόμα μια χρονιά, η ομάδα του ΑΠΟΕΛ η οποία κατέκτησε το πολυπόθητο Τρόπαιο με το αποτέλεσμα 4-2.

Η Coca-Cola για ακόμη μια χρονιά χάρισε στους φιλάθλους ένα εντυπωσιακό θέαμα δίνοντας στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο τελικός Κυπέλλου Coca-Cola ξεκίνησε με την παρουσίαση του τροπαίου και ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των νικητών, ενώ στο ημίχρονο οι 100 εντυπωσιακές χορεύτριες από όλη την Κύπρο κατέκλισαν το γήπεδο δημιουργώντας μια ξεχωριστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στους ρυθμούς του γνωστού αγαπημένου τραγουδιού της Coca-Cola «First time» σε ένα ειδικό dance remix, γιορτάζοντας έτσι τα 100 χρόνια του θρυλικού και αγαπημένου μπουκαλιού Coca-Cola.

Ο Διευθυντής της Α/φοί Λανίτη, κ. Χ. Χριστοδουλάκης μετά την ολοκλήρωση του τελικού δήλωσε: «Στηρίζουμε έμπρακτα τον θεσμό του Κυπέλλου για 53 συνεχόμενα χρόνια γιατί πιστεύουμε στο άθλημα του ποδοσφαίρου και στη χαρά που προσφέρει στους φιλάθλους. Πανηγυρίζουμε όλοι τη μεγάλη αυτή γιορτή και πιστεύουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο αισιοδοξία και υγιή συναγωνισμό. Το φετινό Κύπελλο ανήκει σε όλους».

Η χορηγία του Κυπέλλου Κύπρου από την Α/φοί Λανίτη ξεκίνησε το 1962. Ενας θεσμός τον οποίο η Εταιρεία υπηρετεί τα τελευταία 53 χρόνια και αποτελεί τη μακροβιότερη σχέση στον χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη! Η Α/φοί Λανίτη συνεχίζει και φέτος να αγκαλιάζει τις ομάδες και τους φιλάθλους προβάλλοντας τη θετική πλευρά του ποδοσφαίρου με την αδιάκοπη στήριξή της.

 

Σχετικά με το Σύστημα της  Coca-Cola στην Κύπρο

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500 εμπορικά σήματα και περισσότερα από 3.500 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών [ανθρακούχων ποτών, χυμών και φρουτοποτών, εμφιαλωμένου νερού, καθώς και έτοιμου (ready-to-drink) καφέ και τσαγιού]. Μαζί με την Coca-Cola, που αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο εμπορικό σήμα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 16 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola Light /Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Vitamin water, Powerade, Minute Maid, Simply Georgia και Del Valle. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα. Η The Coca-Cola Company δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ως «Σύστημα», σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της (300 εμφιαλωτές παγκοσμίως), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή / εμφιάλωση, καθώς και για την πώληση / φυσική διανομή των προϊόντων της.

Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Α/φοί Λανίτη που, μαζί με την Coca-Cola, αποτελούν το «Σύστημα» της Coca-Cola. Η Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 70 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic Bottling Corporation, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company [Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea (κοινοπραξία με Nestle), τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe (κοινοπραξία με illy), τα mixers Schweppes],  καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τo φυσικό νερό ΚΥΚΚΟΣ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ και τα ενεργειακά ποτά Monster, ενώ διανέμει τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas και τα πατατάκια Τσακίρης.

Επικοινωνία | Νέα & Μ.Μ.Ε | Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης
Designed by DeLeMa / Developed by com2go